5 Simple Techniques For tekirdağ prefabrik

Wiki Article

Hayır, nakliyat fiyatlarımıza dahil değildir. Bunun sebebi, prefabrik ev yaptırmak isteyen her müşterimizin bu yapıları farklı bir adrese yaptırmak istemesidir.

Ayrıca, inşaat firmasının sunduğu hizmetler, ekstralar ve ek maliyetler de evin toplam maliyetini etkileyebilir.

900 TL’den başlamaktadır yani prefabrik ev kaç para dersek ortalama bu rakamı düşünebilirsiniz diğer evlerimizi de kampanyalı prefabrik ev fiyatları sayfamızdan görebilirsiniz.

Tek katlı prefabrik villa modelleri dış estetiği ve iç kullanım ergonomisiyle lüks villa konutta beklentilerin tam karşılığı. one hundred m² ile two hundred m² arasında şekillenen planlar müşteri beklentilerine özel daha fazla metrajlara da kolayca yükseltilebilmektedir.

Tüm bunlar maliyeti arttıran unsurlar olmakla beraber yine duvar panellerinin boyutlarında da bu opsiyonlara rastlanabiliyor. 10 santimetre olan iç duvar paneli aynı zamanda 6 santimetre olarak da tercih edilebiliyor.

Konut açığının en kısa sürede kalıcı olarak kapatılmasını sağlamak için tasarlanan prefabrik ekonomik toplu konutlarımız, deprem, sel ya da savaş gibi dış faktörlerden kaynaklanan durumlarda hızla tekirdağ prefabrik ev modelleri kurularak mağduriyetlerin en kısa sürede giderilmesini sağlar.

Edirne prefabrik ev fiyatları, genellikle betonarme yapılara göre daha ekonomiktir ve inşaat sürecinin hızlı olması nedeniyle de edirne prefabrik ev fiyatları zaman kazandırır.

Teknolojik hızlı üretim ve ustalıkları ortadan kaldıran yenilikçi sistemiyle dubleks prefabrik evlerle villa konforunu yaşamak çAlright keyifli.

Prefabrik evlerin ortalama kullanım ömrü 50 yıl olarak belirtilmektedir. Satın alma aşamasında en iyi kalitede malzemelerin kullanıldığı prefabrik evleri tercih etmek bu ömrü daha da artworkırmaktadır.

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler tekirdağ prefabrik durumunda 2 yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

Prefabrik evler konforlu ve rahat yaşam alanı sunan özellikleriyle beklentileri karşılar. Buna ek olarak prefabrik evlerin özellikleri kısaca şöyledir:

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Bu evler ruhsatlı ve plakalı olduğundan dolayı imar iznine tabi olmamaktadır ve araç sınıfileında nitelendirilmektedir. Yine de bazı belediyeler prefabrik evler için kırklareli prefabrik özel izin tanımaktadır bu yüzden bununla alakalı belediyeye ya da bulunmuş olduğunuz şehirde ki mimarlık ofislerine prefabrik ev yapma ile alakalı kırklareli prefabrik ev detaylı bilgiyi sorabilirsiniz.

Prefabrik evleri, parçaları hazır olarak alınıp beton zemine montajı yapılan ev türleridir. Yurt dışında yaygın bir kullanım alanına sahiptir. Son yıllarda ülkemizde kullanımı daha yaygınlaşmıştır.

Report this wiki page